هرزگرد در حقیقت یک فولی مانند است که روی یک بلبرینگ سوار شده و به جایی به جز بدنه موتور اتصال ندارد. وقتی تسمه را در دو فولی بالا و پایین جا میاندازند، برای اینکه میزان سفتی آن را تنظیم کنند از هرزگرد کمک میگیرند. برای این کار پیچ روی هرزگرد را باز کرده و به وسیله یک ابزار مخصوص که عموما یک وزنه است، میزان سفتی تسمه را تنظیم میکنند.معیار فنی برای تنظیم بودن میزان سفتی تسمه این است که نه راحت حرکت کند (به اصطلاح بازی کند) و نه آنقدر سفت باشد که امکان تکان دادن آن با دست وجود نداشته باشد. لازم به ذکر است که هرزگردها همیشه برخلاف جهت فولی های همجوار خود میچرخند.به دلیل تنوع تسمهها در موتور، هرزگردها نیز انواع متنوعی دارند که هر چند کاربرشان یکی است اما شکل شاهری و ابعاد و محل نصب آنها متفاوت است. به عنوان مثال هرزگرد کولر و هرزگرد تایمینگ دو نمونه پر کاربرد از هرزگردها است.
ممنون تا اینجا همراه ما بودید.گروه پازل یدک
یکی از سیستمهای اصلی بخش فنی خودرو، سیستم برقی آن است. این سیستم نیروی الکتریسیته لازم جهت جرقهزنی شمعها را تولید میکند. در واقع چهار رکن اصلی شروع و ادامهی کار موتورهای احتراقی، مکش، تراکم، انفجار و تخلیه است. یکی از این چهار رکن روند صحیح و به موقع انفجار وابسته به عملکرد بینقص سیستم برق خودرو است. این سیستم وظایف دیگری نظیر تامین انرژی لازم برای دیگر قطعات برقی خودرو را نیز دارد. سیستم برق خودرو از قطعات و اجزای مختلفی تشکیل میشود که هریک در انجام یکی از وظایف این سیستم نقش موثری دارند. قطعاتی مانند شمع که وظیفه جرقهزنی در اتاقک انفجار را برعهده دارد یا باتری که تامین کننده نیروی برق خودرو است.ممنون تا اینجا همراه ما بودید.پازل یدک
سر میل گاردان هزار خار دارد و انتهای آن به صورت دو شاخه می باشد . بلبرینگ چهار شاخ گاردان برای نرمش در گردش استفاده می شود .از چهار شاخ گاردان برای خنثی کردن ارتعاشات استفاده می شود.ایجاد صدا یکی از مواردی است که به ما می گوید گاردان لق شده است و باید در اولین فرصت بررسی شود.چهار شاخ گاردان وسیله ای مکانیکی است که امکان انتقال گشتاور و یا حرکت چرخشی را فراهم می کند و امکان انتقال نیرو بین دو نقطه ای را که با هم همخوانی ندارد را فراهم می کند.
sensor) یک قطعه الکترونیکی است که نسبت اکسیژن موجود در مایع یا گاز را اندازه گیری می کند. وقتی سنسور اکسیژن خراب میشه مصرف سوخت خودرو بالا میره جوری که راحتی خودتون متوجه میشید. ممنون تا اینجا گروه پازل دنبال کردین.
پلوس خلاص کن چیست؟برای آشنایی با طرز کار پلوس خلاص کن ابتدا باید پلوس را معرفی کنیم. می دانیم که نیروی تولید شده توسط موتور خودرو به گیربکس و از آنجا میله گاردان این نیرو را به دیفرنسیال انتقال می دهد. دیفرنسیال وظیفه تنظیم دور چرخ ها را به عهده دارد و مابین چرخ های راست و چپ، عقب و یا جلو، و در ماشین های دو دیفرنسیال هم در جلو و هم در عقب، قرار دارد.برای این که نیروی وارد شده به دیفرنسیال به چرخ ها منتقل شود، میله ای از درون دیفرنسیال به چرخ سمت راست و چپ وصل شده که پلوس نامیده می شود. در مقالات گذشته گفتیم که در خودروهای دودیفرنسیال همیشه احتیاج به انتقال نیرو به چهارچرخ نداریم و در مواقع لزوم می توانیم با درگیر کردن دنده، کمک چرخ های جلو را نیز درگیر کنیم.بنابراین در حالتی که خودرو در وضعیت چهار چرخ نیست، نیرو فقط به چرخ های عقب منتقل می شود، ولی در اثر گردش چرخ های جلو پلوس به آن وصل میشود و همین موضوع باعث اسهلاک زیاد ومصرف سوخت بالا میشود و افت زیاد سرعت.ممنون تا اینجا همراه گروه پازل بودید
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.